Vista normal Vista MARC Vista ISBD

L'economia europea després de Grècia Josep Borrell i Antón Costas

Por: Borrell, Josep, 1947-.
Colaborador(es): Carreras i Puigdengolas, Josep M | Costas Comesaña, Antón | Manchón, Manel | Ateneu Barcelonès Secció d'Economia | Economistes davant la crisi | Associació d'Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tipo de material: materialTypeLabelMaterial visualEditor: 2016Descripción: 1 fitxer de vídeo (131 min) digital, so, en color, fitxer MPEG.Tipo de contenido: imatge en moviment bidimensional Tipo de medio: video Tipo de portador: altreTema(s): Estat del benestar -- Unió Europea, Països de la | Grècia -- Condicions econòmiques -- 2007-2014 | Unió Europea, Països de la -- Condicions econòmiques | Unió Europea, Països de la -- Política i governRecursos en línea: Accés a l'enregistrament
Créditos de producción: Acte organitzat per la Secció d'Economia de l'Ateneu Barcelonès amb col·laboració d'Economistes Davant la Crisi i l'Associació d'Amics (UAB)
Presentació: Josep M. CarrerasModera: Manel ManchónResumen: L'Estat del benestar és la proposta d'Europa per al món. Sense aquesta proposta la democràcia hi perdria i la Unió Europea perdria sentit. Però a l'eurozona l'austeritat s'ha mostrat incapaç de resoldre els dèficits públics i ha tingut efectes socials i polítics devastadors. L'augment de la desigualtat i la precarietat és un obstacle al creixement inclusiu? Les tendències depressives s'han agreujat després de la crisi grega?
    valoración media: 0.0 (0 votos)
No hay ítems correspondientes a este registro

Acte organitzat per la Secció d'Economia de l'Ateneu Barcelonès amb col·laboració d'Economistes Davant la Crisi i l'Associació d'Amics (UAB)

Presentació: Josep M. Carreras

Modera: Manel Manchón

Enregistrament: Barcelona : sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès, 1 de febrer de 2016

L'Estat del benestar és la proposta d'Europa per al món. Sense aquesta proposta la democràcia hi perdria i la Unió Europea perdria sentit. Però a l'eurozona l'austeritat s'ha mostrat incapaç de resoldre els dèficits públics i ha tingut efectes socials i polítics devastadors. L'augment de la desigualtat i la precarietat és un obstacle al creixement inclusiu? Les tendències depressives s'han agreujat després de la crisi grega?

Drets cedits a l'AB

Intervencions en català i castellà