Vista normal Vista MARC Vista ISBD

L'Ateneu Barcelonès, cultura i catalanitat Inauguració del curs acadèmic 2011-2012 a càrrec de Francesc Cabana

Por: Cabana, Francesc, 1934-.
Colaborador(es): Ateneu Barcelonès Inaugurals 2011-2012.
Tipo de material: materialTypeLabelMaterial visualEditor: 2011Descripción: 1 fitxer de vídeo (44 min) digital, so, en color, fitxer MPEG.Tipo de contenido: imatge en moviment bidimensional Tipo de medio: video Tipo de portador: altreTítulos uniformes: L'Arxiu de la Paraula (BAB) Tema(s): Ateneu Barcelonès | Associacions, institucions, etc. -- Catalunya -- Barcelona | Acadèmies, societats culturals, etc. -- Catalunya -- BarcelonaRecursos en línea: Accés a l'enregistrament
Créditos de producción: Acte organitzat per l'Ateneu Barcelonès
Resumen: Conferència de la sessió inaugural de l'Ateneu Barcelonès, el President de l'Ateneu Barcelonès, Francesc Cabana fa un recorregut històric a través dels discursos de les Sessions Inaugurals de l'Ateneu. Cent cinquanta anys d'activitats i de presència. Dos conceptes que es repeteixen -cultura i catalanitat- i alguns suggeriments per a l'Ateneu actual: qui hi té cabuda? qui s'hi troba a faltar?
    valoración media: 0.0 (0 votos)
No hay ítems correspondientes a este registro

Acte organitzat per l'Ateneu Barcelonès

Enregistrament: Barcelona : Sala d'Actes de l'Ateneu Barcelonès, 12 de setembre de 2011

Conferència de la sessió inaugural de l'Ateneu Barcelonès, el President de l'Ateneu Barcelonès, Francesc Cabana fa un recorregut històric a través dels discursos de les Sessions Inaugurals de l'Ateneu. Cent cinquanta anys d'activitats i de presència. Dos conceptes que es repeteixen -cultura i catalanitat- i alguns suggeriments per a l'Ateneu actual: qui hi té cabuda? qui s'hi troba a faltar?

Conferència en català