Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Per a què serveixen les humanitats en el segle XXI? a càrrec de Joan Carbonell, Ricard Solé i M. Àngels Cabré

Por: Carbonell i Manils, Joan.
Colaborador(es): Reales, Lluís, 1962- | Solé Vicente, Ricard, 1962- | Cabré, Mª Àngels, 1968- | Ateneu Barcelonès Secció de Filosofia | Associació d'Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tipo de material: materialTypeLabelMaterial visualEditor: 2015Descripción: 1 fitxer de vídeo (110 min) digital, so, en color, fitxer MPEG.Tipo de contenido: imatge en moviment bidimensional Tipo de medio: video Tipo de portador: altreTítulos uniformes: L'Arxiu de la Paraula (BAB) Tema(s): Nussbaum, Martha C. Martha Craven 1947- -- Crítica i interpretació | Humanisme -- S. XXIRecursos en línea: Accés a l'enregistrament
Créditos de producción: Acte organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB en col·laboració amb la Secció de Filosofia de l'Ateneu Barcelonès
Moderador: Lluís RealesResumen: En les darreres dècades, la física i la biologia exploren temes com la llibertat, la consciència o la justícia. L'humanisme sembla condemnat a anar reculant. Per altra banda, pensadores com Martha Nussbaum defensen que avui les humanitats són més necessàries que mai pel món dels negocis i per la salut de la democràcia. Què hem d'entendre per humanisme? Té sentit parlar de post-humanisme? Quins continguts i com ensenyar avui humanisme a les universitats? Oblidar a Sòcrates és un perill per la democràcia?
    valoración media: 0.0 (0 votos)
No hay ítems correspondientes a este registro

Excusen l'absència del Sr. Jordi Llovet

Acte organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB en col·laboració amb la Secció de Filosofia de l'Ateneu Barcelonès

Moderador: Lluís Reales

Enregistrament: Barcelona : Sala d'Actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès, 9 d'abril, 2015

En les darreres dècades, la física i la biologia exploren temes com la llibertat, la consciència o la justícia. L'humanisme sembla condemnat a anar reculant. Per altra banda, pensadores com Martha Nussbaum defensen que avui les humanitats són més necessàries que mai pel món dels negocis i per la salut de la democràcia. Què hem d'entendre per humanisme? Té sentit parlar de post-humanisme? Quins continguts i com ensenyar avui humanisme a les universitats? Oblidar a Sòcrates és un perill per la democràcia?

Drets cedits a l'AB

Intervencions en català